ΣΥΒΟΤΑ, ΜΕΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΘΕΙΣ... BLAU INFINITO, ΣΠΙΤΙΑ ΝΑ Τ'ΑΓΑΠΗΣΕΙΣ

ΠΑΡΟΧΕΣ - ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ

Ο όρμος των Συβότων μαζί με το γειτονικό Φισκάρδο, αποτελούν την καρδιά του πιο αγαπημένου προορισμού για τους εραστές του θαλάσσιου τουρισμού του Ιονίου πελάγους.

Κεφαλονιά - Ιθάκη - Μεγανήσι - Καστός - Κάλαμος - Άτοκος - Αρκούδι, τα νησιά Νυδρί - Βασιλική - Βαθύ - Κιόνι - Φρίκες, Φισκάρδο, τα χωριά όλα σε απόσταση μισής ώρας με ταχύπλοο, που όμως με χαρά θα ξόδευες και 2 ώρες για να τα προσεγγίσεις με την ελαφράδα του ιστιοπλοϊκού, εγκαταλειμμένος μέσα στην αγκαλιά του ζαφειρένιου Ιονίου. Θαλασσινές σπηλιές του Μεγανησίου και παραλίες στο Αρκούδι, στην Άτοκο, στο Πόρτο Λεόνε και μύριες άλλες, συμπληρώνουν την πλειάδα των προορισμών σου.

  1. Με τα αυτοκίνητα μας μπορείτε να εξερευνήσετε την Λευκάδα με τα 42 χωριά και τις άπειρες παραλίες της: παρέχονται όλες οι κατηγορίες αυτοκινήτων από 900cc - 2000cc, σε συνεργασία με AVIS Λευκάδος.
  2. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για τις ημερήσιες σας -και όχι μόνο- εξορμήσεις, τα σκάφη μας:
    1. motor boat 15hp και 30hp
    2. speed boat - ταχύπλοο 200hp, cruiser, motor yacht, ιστιοπλοικό - sailing boat 30-50 πόδια
    3. (Στην πρώτη κατηγορία ο skipper είναι προαιρετικός ενώ στις άλλες είναι υποχρεωτικός εκτός εάν διαθέτετε δίπλωμα κυβερνήτη ανοιχτής θαλάσσης και καταθέσετε την σχετική εγγύηση που σας επιστρέφεται με την παράδοση του σκάφους.)
  3. Κρουαζιέρες
  4. Οι συνεργάτες μας: 2 έμπειροι θαλασσινοί εκτελούν χρέη κυβερνήτη και σας αποκαλύπτουν τα μυστικά της περιοχής. Επίσης, ένας μπάτλερ και κηπουρός φροντίζει τους κήπους, τις πισίνες και όποιο τεχνικό πρόβλημα υπάρξει στις οικίες. Η αξιαγάπητη γυναίκα του φροντίζει τα σπίτια σας, και καθοδηγεί τον σύζυγο της για τις δύσκολες δουλειές. Κοντά σας είναι και οι ιδιοκτήτες για οτιδήποτε χρειαστείτε με τα κινητά τηλέφωνα διαθέσιμα.